De bästa Fortnite-spelarna

click fraud protection

Medan de flesta gillar att spela Fortnite tillfälligtvis förvandlar vissa spelare det till en karriär genom konkurrenskraftigt spelande och går in i e-sportvärlden. Spelare deltar i massiva tävlingar, av vilka några belönar toppspelarna med miljontals dollar. Det finns massor av dessa tävlingar som hålls över hela världen årligen, vilket innebär att otaliga professionella spelare deltar som vill ta förstaplatsen.

• Rocco "Saf" Morales

Men vilka spelare är bäst? Och vad gör en bra Fortnite spelare? I den här listan kommer vi att lyfta fram det bästa Fortnite spelare från hela världen — med hänvisning till deras bästa prestationer sedan tävlingen Fortnite började. Det är värt att nämna att den här listan endast kommer att fokusera på de som spelar konkurrenskraftigt. Vi kommer att utvärdera spelarens konsistens och förmågan att prestera bra i flera spellägen, och vi kommer att titta på några av de bästa tjänarna över hela linjen.

Kyle

När det gäller intäkter är Kyle "Bugha" Giersdorf på topp, tack vare att han vann Fortnite World Cup Solo-eventet 2019, där han samlade in $3 miljoner. Tanken på att vinna så mycket pengar från konkurrenskraftigt spel är häpnadsväckande, och det går inte att förneka det hårda arbete han lagt ner på det. Efter det här evenemanget tog Bugha en tredje plats vid FNCS: Chapter 2 Season 2 Grand Finals, och vann senast en fjärde plats under FNCS: Chapter 2 Season 3 Grand Finals. Hans meritlista kanske inte är lika lång som några av de andra på den här listan, men i form av intjänade dollar är han oöverträffad.

Relaterad

• De bästa kommande Nintendo Switch-spelen: 2023, 2024 och framåt
  • Bästa Alienware-erbjudanden: Billiga speldatorer, bärbara speldatorer och tillbehör
  • Den bästa utrustningen att köpa i Pikmin 4

Turner "Tfue" Tenney

Turner

Nästa upp är Turner "Tfue" Tenney, som har en av de mest solida meritlista för alla tävlingsspelare. Efter att ha gått med i FaZe Clan 2018, placerade sig Tfue på sjunde plats i soloevenemanget vecka 4 som en del av Summer Skirmish, och tvåa i duosevenemanget vecka 6. Senare samma år, under Fall Skirmish, vann han vecka 2 och vecka 4:s soloevenemang, tillsammans med $400 000 Duo Twitch Con Lan-eventet. 2019 fortsatte Tfues framgångar, då han tog tredjeplatsen i Secret Skirmish Duos. Han har kvalificerat sig till Fortnite World Cup vid flera tillfällen och vann till och med 2020:s Duo Cash Cup. Han kanske inte är den mest konsekventa, men hans meritlista bevisar att han är en otrolig spelare.

Kyle "Mongraal" Jackson

Kyle

Kyle "Mongraal" Jackson är en av de yngsta spelarna på den här listan och var bara 13 år när han började ta fart 2018. I själva verket, efter att han kvalificerade sig till Winter Royale Semi Finals det året, ändrade Epic Games faktiskt åldersbegränsningen från 16 till 13 för att tillåta yngre spelare att delta i Fortnite tävlingar. Han tog förstaplatsen i Epic's Share the Love Series, och efter att ha samarbetat med Mitr0 (som vi kommer att täcka längre ner), steamrollade duon tävlingen och vann Luxe Cup 2019. Han har även kvalificerat sig till Fortnite World Cup flera gånger, vilket ledde till att han tog en sjätte plats under världscupen 2019. Mongraal är känd för sin otroliga förmåga att bygga snabbt - vilket utan tvekan har hjälpt honom att ta hem så höga inkomster.

Shane "EpikWhale" bomull

Shane

Shane "EpikWhale" Cotton har blivit miljonär och har gjort det genom att ta hem många förstaplatssegrar över major Fortnite tävlingar. 2019 tog EpikWhale en tredje plats i Fortnite World Cup Finals Solo-evenemanget, bakom den legendariska Bugha. Han slutade dock inte där och tog sedan första plats i flera FNCS-evenemang, inklusive kapitel 2 säsong 1:s vecka 2 och vecka 4 händelser och kapitel 2 säsong 2:s vecka 2 och Grand Finals evenemang. Senast vann EpikWhale NA West Bugha Throwback Cup, och har totalt sett en imponerande mängd intäkter och totalt antal segrar på tävlingsscenen.

Benjy "Benjyfishy" fisk

Benjy

Än en gång, Benjy "Benjyfishy" Fish är en annan spelare med en lång meritlista som har lett till en rejäl mängd intäkter. Benjyfishys första stora seger kom i Duo vs. Squad Tournament 2019, där han och MrSavage tjänade sammanlagt $22 000 för att komma på första plats. Efter det tog han en 14:e plats under Fortnite World Cup Finals Duos-evenemanget, där han tjänade $50 000 och sedan tog han förstaplatsen i 2019 års FNCS: Season X vecka 2-evenemang i Europa. Även om många av Benjyfishys segrar kommer från duo-evenemang, briljerar han också med att spela solo, vilket framgår av hans senaste vinster under FNCS: Invitational-evenemang för vecka 1 och 2, där han knep först plats.

Cody "Clix" Conrod

Cody

Många har berömt Cody "Clix" Conrod för hans snabba byggförmåga, men han utmärker sig också överlag. I likhet med många spelare på den här listan har Clix ett imponerande antal konkurrenskraftiga segrar, senast som förstaplatsen under NA East Bugha Throwback Cup. Bortsett från det tog han hem 18:e plats under 2019 Fortnite World Cup Finals solo-event, vilket kanske inte låter så mycket, men hans seger gav honom $112 500. Han vann sedan Wednesday Wagers vecka 1 och vecka 2 2019 och senare samma år tog han ännu en seger under FNCS: Season X vecka 1-evenemanget. Onödigt att säga att Clix är konsekvent och är massor av kul att titta på.

Christian "Fray" Hennig

Christian

En av de mindre kända spelarna på den här listan är Christian "Fray" Hennig, som är vansinnigt skicklig, trots att han inte har så många segrar under stora turneringar som andra. Han har en unik spelstil som bevisar att hans strategier är avsiktliga, eftersom han ofta överlistar konkurrenterna. Fray var finalist under DreamHack Winter och DreamHack Anaheim 2019 och är känd för att streama sina sessioner under tävlingar. Detta skulle normalt göra spelarna enormt nervösa, men Fray säger att det inte stör honom. Han är säkerligen en up-and-comer, men även de mindre kända spelarna förtjänar en plats på den här listan.

David "Aqua" Wang

David

David "Aqua" Wang upprätthåller trenden med framstående inkomsttagare, som har samlat nästan 2 miljoner dollar från Fortnite turneringar. Hans viktigaste prestation är att tjäna förstaplatsen under Fortnite World Cup Finals Duos evenemang 2019, där han och hans lagkamrat samlade ihop 3 miljoner dollar. Aqua lyser när han spelar som ett lag, vilket framgår av hans duos triumf under FNCS: Chapter 2 Season 2 European week four event, hans seger i säsong X trios under Europas vecka tre evenemang, och den stora finalen i samma evenemang som en del av en trio. Att spela som en del av ett lag kräver ett distinkt tankesätt än att utföra solo. Även om hans meritlista för solo inte är lika ädel som andra, är han fortfarande en avgörande spelare i den konkurrensutsatta utställningen, tack vare hans lagvinster.

Dmitri "Mitr0" Van de Vrie

Dmitri

Efter Dmitri "Mitr0" Van de Vries prestation under 2018 års Summer Skirmish, där han tog många erövrade förstaplatsen i duos, han säkrade också förstaplatsen i solon och duos under samma års höst Skärmytsling. Senare under 2019 vann han först i Luxe Cup, och han har kvalificerat sig till Fortnite World Cup totalt tre gånger, där han till och med tog en sjätte plats i duos med Mongraal. När det kommer till konsistens är det få spelare som är skickligare än Mitr0, vilket bevisas av hans många bedrifter. Mitr0 förstörde sedan motståndet i solomatcher och slog till och med ett världsrekord tidigare i år genom att besegra 33 spelare i Solo Cash Cup.

Rocco "Saf" Morales

Rocco

Till sist, Rocco "Saf" Morales är en enastående spelare som har många anmärkningsvärda segrar, vilket gör honom till en av de mest stabila spelarna som finns på den här listan. Efter att ha tagit förstaplatsen under FNCS: Chapter 2 säsong 2 i NA East-regionen fortsatte han att triumfera i många tävlingar, som 2019 års Secret Skirmish i duos och Fortnite Summer Skirmish Week 3 event i NA, och han tog till och med andraplatsen i Solos Secret Skirmish. Tillsammans har Saf samlat ihop mer än 1 miljon dollar från att spela konkurrenskraftigt Fortnite, vilket visar att han är en obestridlig spelare, både i solon och som en bidragande medlem i ett lag.